articole pentru parinti alimentatie retete culinare psihologie educatie sanatate animale si plante amenajarea spatiului articole publicitare din cuprins

Copii disparuti

Cum previi disparitia copilului tau si ce faci daca totusi dispare. Cateva sfaturi pentru a preveni disparitia copilului tau.

1. Masinile de tuns gazonul

Masinile de tuns gazonul au devenit in perioada recenta o prezenta comuna in garajul celor care doresc sa isi ingrijeasca peluza. Totusi, achizitia unei astfel de masini nu este treaba tocmai simpla. Fie ca vorbim de masini profesionale de tuns gazonul sau de masini hobby care se imping , suma de bani alocata acestei achizitii este semnificativa (un utilaj profesional tip tractoras pentru taiat iarba trece de cateva mii de euro, iar o masinuta hobby poate depasi cateva sute bune de euro).

adaugat la 20-06-2013 in amenajarea spatiului

2. SINDROMUL WILLIAMS

Sentimentul de parinte este unul dintre cele mai intense, de aceea tot timpul ne rugam sa nu avem probleme cu copilasul nostru, ne rugam ca el sa fie sanatos. Nu totdeauna suntem atat de norocosi si atunci cand acest lucru nu se intampla trebuie sa invatam sa iubim si un copil cu probleme, pentru ca viata este un miracol oricum s-ar prezenta ea si pentru ca un copil bolnav are chiar mai multa nevoie de dragostea si sprijinul nostru. Asta nu inseamna ca vreunul din parinti poarta vina faptului ca pruncul lor este diferit, iar acesta din urma, cu siguranta nu si-a ales soarta. Atunci cand astfel de lucruri se intampla, toata familia trebuie sa se adapteze, sa fie alaturi de parinti si de copilul lor, iar societatea sa-si asume rolul de protector si sustinator prin toate mijloacele care ii stau la dispozitie. Una dintre aceste posibile afectiuni, care face ca un copil sa fie ALTFEL inca de la nastere, este Sindromul Williams.

adaugat la 11-02-2009 in sanatate

3. Asociatia Williams Syndrome Romania

Asociatia Williams Syndrome Romania a fost infiintata in ianuarie 2006 din initiativa unei familii a carei fetita de 1 an suferea de aceasta conditie. La acea vreme nu se stia de existenta vreunei alte persoane diagnosticate prin testul FISH si astfel asociatia a aparut din dorinta parintilor de a gasi alti parinti cu care sa-si impartaseasca momentele pozitive si negative traite ca familie a unui copil cu sindromul Williams. Asociatia se doreste a fi un sprijin pentru parinti si copii lor afectati de sindromul Williams.

adaugat la 11-02-2009 in articole publicitare

4. Cum sa-i vorbesti copilului despre moartea cuiva drag

Moartea este un soc pentru noi toti si unii dintre noi mai purtam inca vie in suflet moartea cuiva drag, pe care, desi l-am ingropat, parca nu am facut ritualul de despartire si parca, din aceasta pricina, acel cineva tot mereu moare pentru noi.

adaugat la 12-04-2008 in psihologie

5. Povestea oualelor de Paste

Cu 2000 ani inainte de Hristos chinezii foloseau oua colorate. Cercetari etnografice descriu obiceiuri ale oualelor colorate in Ucraina (asemanatoare cu cele de la noi), Bulgaria, Ungaria, Cehoslovacia, Polonia, Rusia, Grecia, Italia, Franta, Spania, Austria, Germania, Elvetia, Belgia, Olanda, Lituania, Finlanda, Estonia, Suedia, Armenia, Egipt si Anglia (unde ouale colorate au fost inlocuite cu oua de ciocolata).

adaugat la 12-04-2008 in educatie
recomandarea editorului

Povestea oualelor de Paste

Cu 2000 ani inainte de Hristos chinezii foloseau oua colorate. Cercetari etnografice descriu obiceiuri ale oualelor colorate in Ucraina (asemanatoare cu cele de la noi), Bulgaria, Ungaria, Cehoslovacia, Polonia, Rusia, Grecia, Italia, Franta, Spania, Austria, Germania, Elvetia, Belgia, Olanda,...

articol publicitar

Flori de pace - Colinde

Flori de pace cresc pe drum de Betleem / Haideti toti la staul, Pruncul sa-L vedem, / Ingerii-L vegheaza intr-o iesle jos / Doamne, cat e de frumos / Ce frumos... prea de tot frumos. /

recomandari
consiliere psihologica

© 2007 - 2018 » Revista-Prichindel.ro

revista prichindel top image